HIMALAYAN

Himalayan er en  ‘all-rounder’ motorcycle der er bygget fra grunden på en helt ny platform  fra Royal Enfield. Det er en 411cc ‘adventure’ motorcykel som er delvist udviklet i England. Himalayan er den ‘førstefødte’ inden for brandet Royal Enfield.

Hvad angår stilen, så er det formålet og funktionaliteten der er det styrende element. Minimalisme uden fancy kurver og linjer. Motorcyklen fås i sort og hvid med en enkel Himalayan grafik der løber henover midten af motorcyklen.
Himalayan har en 411cc single-cylinder luft-kølet motor der yder  24.5 bhp ved 6500 rpm og top moment på 32Nm ved 4000-4500rpm. Denne motor er født med en fem-trins gearkasse.
I bremse-afdelingen, så har Himalayan en 300mm single Bybre disc med twin-piston caliper foran og en  220mm disc med single-piston caliper bagved. Desværre tilbydes der ikke ABS  sammen med motorcyklen, selv som en mulighed. Men det er nok sandsynligt at den vil få det i fremtiden.
Støddæmperne får gjort deres pligt med en  41mm teleskopisk gaffel foran og med 200mm rejse og en monoshock bagved. Cyklen kører med et 21-tommers 90/90 CEAT dæk foran og et 17-inch 120/90 dæk bagved.

Himalayan kommer med en række tilkøbsmuligheder og tilbehør, ligefra  aluminium sidetasker til en after-market potte. Himalayan har lige for øjeblikket ikke nogen direkte konkurrence. Den kan købes i sort og hvid.

Pris

Ring for pris!

Levering

DKK 2.000 inklusive moms.

Specificationer

Single cylinder, 4 takts,
luftkølet-motor.
499CC, EFI, 5 gear.
Elektrisk start og kick start.

Tekniske spec. pdf
Filed under: